TV ShowBelgeseller

Mükemmel Gelin-Perfect Bride-2009-Türkçe Altyazılı

Gönderen Erselm 30 Kasım 2009 Pazartesi 0 Yorum


Tür:Romantik-Animasyon-Komedi
Yapım Yılı:2009
Ülke:Çin
Süre:90 dk

Mükemmel Gelin-Perfect Bride Filminin Konusu:
Lace 29 yaşında olan bir genç kızdır ve şimdiye kadar hiç bir erkekle birlikte olmamıştır. Tek korkusu yanlız kalmak olan Lace, birgün Prensi’yle tanışır. Fakat Prens için Lace o kadar da önemli değildir, ikinci karşılaşmalarında onu hatırlayamaz bile. Lace en nihayetinde evlenmek için bir adam bulur ama adam evlenme lafını duyunca Lace’i kendinden soğutmak için elinden geleni yapar, Lace’in vazgeçmeye niyeti olmadığını farkedince, Prens’in yardımıyla Lace’i Mükemmel Gelin yarışmasına sokar ve kaybetmesi için ellerinden geleni yaparlar. Tüm bunlar olurken Lace ile Prens yakınlaşmaya başlarlar…


Ekleyen : OceanGirL
IMDb: 5,9
Yapım Yeri : ABD
Yapım Yılı : 2003
Film Türü : Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen : Gary Hardwick
Senarist : James Iver Mattson ,B.E. Brauner
Görüntü Yönetmeni : Alexander Gruszynski
Oyuncular : LL Cool J ,Gabrielle Union ,Duane Martin ,Essence Atkins ,Robinne Lee ,Meagan Good ,Mel Jackson ,Dartanyan Edmonds ,Kym Whitley ,Royale Watkins ,Matt Winston ,Ruben Paul
Yapımcı : Len Amato ,Paddy Cullen
Müzik Yapımcısı : Marcus Miller
Film Süresi : 1 saat, 45 dk.
Konusu:Cazibeli, seksi ve kendinden emin genç bir kadın olan Eva’nın hayatının merkezinde sorumlulukları bulunur. Kız kardeşleri ve kocalarının her işine burnunu sokan Eva yine aynı kişiler tarafından saf dışı edilmeye çalışılacaktır.


Ezel 10.bölüm izleEzel,ezel 30 kasım,ezel 30 kasım izle,ezel 30.11.010 izle,ezel 10.bölüm ,ezel 10.bölüm izle,ezel 10.bölüm seyret,ezel bölüm izle,ezel izle,kesintisiz ezel 10.bölüm izle,online ezel 10.bölüm izle

Etiketler: Ezel, ezel 30.11.010 izle, ezel 10.bölüm , ezel 10.bölüm izle, ezel 10.bölüm seyret, ezel 30 kasım, ezel 30 kasım izle, ezel bölüm izle, ezel izle, kesintisiz ezel 10.bölüm izle, online ezel 10.bölüm izleH


benim annem bir melek 45. bölüm izle, benim annem bir melek 45.bölüm seyret, benim annem bir melek 45, benim annem bir melek 45 full izle, benim annem bir melek 45.bölüm online izle, benim annem bir melek dizisi izle, yeni sezon 3. bölüm izle, benim annem bir melek 30 kasım izle, benim annem bir melek 30 kasım 2009


arka sokaklar dizisi 137.bölüm nı sitemizde izleyebilirsiniz, arka sokaklar 137. bölüm izle, arka sokaklar 137. bölüm , arka sokaklar izle, arka sokaklar 137. bölüm seyret, arka sokaklar bölüm 137, arka sokaklar online izle, arka sokaklar 137.bölüm yeni bölüm izle, arka sokaklar dizisi 137.bölüm izle, arka sokaklar 30 kasım izle, arka sokaklar 30.11.09


Yönetmen: Jesse Johnson
Senaryo: Jesse V. Johnson
Görüntü Yönetmeni Robert Hayes
Müzik Marcello De Francisci
Yapım : 2007
Ülke : Amerika
Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu
Süre : 93 dakika
Konusu:Don “The Dragon” Wilson’ın başrolünde oynadığı 2007 ‘nin aksiyon filmlerinden.
Dünya, bir zamanlar düzeni korumak için insan eliyle yaratılmış Drone’ların denetimden çıkıp insanoğluna savaş açmasıyla sessiz ve ıssız bir yere dönüşmüştür. Drone’lara karşı savaşan son birlikten hayatta kalan son asker Tallis, saklandığı yerde inzivaya çekilmiştir. Bir gün yaralı bir kadın savaşçı kurtarmasıyla her şey değişir. İnsanlığın son umudu olan ikili Drone’lara karşı yeniden savaşmaya başlar. Kadın savaşçıyı “Battlestar Galactica” dizisinden tanıdığımız Starbuck rolündeki Katee Sackhoff’un canlandırdığı film, gelecek senaryoları türünü sevenleri gerek yarattığı atmosferle, gerekse aksiyon sahneleriyle hayalkırıklığına uğratmayacak bir yapım.

part1

part2

part3

part4

TEK LİNK MEGAVİDEO


Ekleyen : OceanGirL
Yönetmen Paul Ziller
Oyuncular Corin Nemec, Miriam McDonald, Daniel James Wisler, Camille Sullivan
Tür Bilim Kurgu
Yapım 2008 / ABD
Senaryo Wendy Czajkowsky, Neil Elman, Paul Ziller
Konusu:Denizde çıkan bir fırtınada balıkçı teknesi dalgalara karışarak batar fakat batış sebebi ne dalga ne de çıkan fırtınadır. Kaptan Will McKenna kasabaya davetsiz gelen yaratıklarla başa çıkmak zorundadır tabii başına gelen belaya doğa ana tarafından gönderilen fırtına ile işler daha da zorlaşır.

LÜTFEN FİLMİ İZLEMEK İÇİN ÇIKAN REKLAMDA ÇARPIYA BASIN

ALTERNATİF LİNK MEGAVİDEO

part1

part2

part3

part4


Ekleyen : OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:6.9/10
IMDB Puanı:5.4/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen:Brad Silberling
Senaryo:Chris Henchy, Dennis McNicholas
Senaryo (Kitap):Marty Krofft, Sid Krofft
Yapımcı:Marty Krofft, Julie Wixson Darmody, Jimmy Miller, Sid Krofft
Görüntü Yönetmeni:Dion Beebe
Müzik:Michael Giacchino
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.landofthelost.net
Süre:1 saat 53 dk
Gösterim Tarihi: 05 Haziran 2009 (ABD)
KOnusu:Dr. Rick Marshall son serüveninde, uzay- zaman kasırgasının içine araştırma asistanı Holly Cantrell ve dar kafalı Will Stanton ile birlikte çekilir.
Bu alternatif evrende, bu üçlü Chaka adında bir eski zaman insanıyla arkadaş olurlar. Chaka dinazor ve diğer fantastik yaratıkların bulunduğu bu dünyada onlara yol gösterecek tek kişidir.
Acaba bu üçlü bizim dünyamıza geri dönebilecek ve Dr. Rick Marshall bu keşfiyle sıfırdan bir kahramana dönüşebilecek midir?


IMDb: 6,8
Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Fantastik / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009
Yönetmen : Gavin Hood
Senaryo : David Benioff , Skip Woods
Görüntü Yönetmeni : Donald McAlpine
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2009, ABD , 120 dk.
Oyuncular Hugh Jackman (Logan/Wolverine) , Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool) , Liev Schreiber (Victor Creed / Sabretooth) , Taylor Kitsch (Remy LeBeau / Gambit) , Dominic Monaghan (Barnell Bohusk / Beak) , Lynn Collins (Silver Fox) , Danny Huston (William Stryker)
Konusu:James Logan (Wolverine) ve Victor Creed (Sabretooth), çocukken Logan’ın babalarını öldürmesi sonucu kaçarlar. William Stryker adında bir adam tarafından bulunan ve mutantlardan oluşan özel bir gruba katılmaları için eğitilen ikilinin yolları, Logan’ın örgütü bırakıp Kanada’ya gitmesiyle ayrılır.
Yıllar sonra Stryker çıkageldiğinde, Logan’dan “Weapon X” isimli yeni projesine katılmasını ister. Teklifi reddeden Logan, Sabretooth’un kız arkadaşı Silver Fox’u öldürmesi nedeniyle projeye katılmayı kabul eder. Vücuduna enjekte edilen Adamantium metaliyle artık yenilmez olan Wolverine, Sabretooth’tan intikamını alabilecektir.
X-Men serisinin “spin-off”u X-Men Origins: Wolverine, bizi Logan’ın Wolverine’e dönüştüğü ilk yıllara götürüyor.

TEK LİNK MEGAVİDEO

part1

part2

part3

part4

part5


Yapım :2009, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera / Psikolojik
Yönetmen :Seth Grossman
Senaryo :Holly Brix
Oyuncular :Rachel Miner, Sarah Neubauer, Daniel Spink, Shawntay Dalon, Chantel Giacalone, Richard Wilkinson, Linda Boston
Yapımcı : A.J. Dix, J.C. Spink, Brendan Ferguson
Görüntü Yönetmeni :Dan Stoloff
Müzik :Adam Balazs
Süre : 1 saat, 56 dk.
Türkiye’ de Gösterim Tarihi :16 Ekim 2009
Ekleyen : OceanGirL

KALİTELİ GÖRÜNTÜ İLE YENİDEN UPLOAD EDİLMİŞTİR

TEK LİNK MEGAVİDEO

part1

part2

part3

part4


Ekleyen : OceanGirL
Yapım:2009 ~ HongKong
Tür:Aksiyon Yönetmen:Jeffrey Lau Senaryo:Jeffrey Lau
Yapımcı:Zhuo Shun Guo, Jeffrey Lau Görüntü
Yönetmeni:Fung Yuen Man

TEK PARÇA KALİTELİ GÖRÜNTÜ..PLAYER IN GELMESİ İÇİN BİR KAÇ SANİYE BEKLEYİNİZ..FİLMİ KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN FİLMİ BAŞLATIP DURAKLATARAK BİRAZ DOLMASINI BEKLEYİNİZ..ALTERNATİF YAHOO LİNKLERİ AŞAGIDA VERİLMİŞTİR..İYİ SEYİRLER.

part1

part2

part3

part4


Pretty Cool Türkçe Altyazılı Komedi ve Romantik Film Yönetmeni ve senaristi Rolfe Kanefskydir..Görüntü Yönetmeni Paul Deng; Müzik Christopher Farrell..2007 amerikan yapımı bu komik filmi zevkle izleyeceksiniz..

Pretty Cool Komedi filmini aşağıdan yahoo playerlerinden kolayca izleyebilirsiniz..Lütfen izlediğiniz komik filmlerden sonra en alt kısımdan yorum yazmayı ihmal etmeyiniz..
Ekleyen : OceanGirL
Tür:Romantik Komedi
Yönetmen Rolfe Kanefsky
Senaryo Rolfe Kanefsky
Görüntü Yönetmeni Paul Deng
Müzik
Christopher Farrell
Yapım : 2007
Ülke : Amerika

>


Ekleyen : OceanGirL
IMDB Puanı:6.6/10
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Bob Balaban
Senaryo:Hugh Costello
Yapımcı:Bob Balaban, Jonathan Cavendish, Mark Kassen, Adam Kassen
Görüntü Yönetmeni:Mauricio Rubinstein
Müzik:Alex Wurman
Süre:1 saat 45 dk
Konusu:Tütün milyarderi Doris Duke ve onun tüm mirasını bıraktğı gay hizmetçisiyle olan ilişkisini konu alan hoş bir film..


Tür:Romantik Komedi
Gösterim Tarihi:12 Haziran 2009
Yönetmen:John Hamburg
Senaryo: John Hamburg
Görüntü yönetmeni: Lawrence Sher
Oyuncular:Oyuncular : Paul Rudd (Peter Klaven) , Rashida Jones (Zooey) , Sarah Burns (Hailey) , Greg Levine (Haileynin Sevgilisi) , Jaime Pressly (Denise) , Jon Favreau (Barry) , Jason Segel (Sydney Fife)
Adamım Benim-I love man filminin konusu:Peter, Zooey ile evlenmek üzeredir ancak nikâhında sağdıçlık yapacak erkek arkadaşı olmadığını fark eder. Bunun üzerine bir sürü erkekle dostluklar kurmaya çalışır. Sonunda Sydney ile arasında sağlam bir dostluk ortamı oluşur. Ancak iki erkeğin birbirine yakınlaşması hızlandıkça Peter’in Zooey ile ilişkisinde sorunlar başlar. Peter bir tercih yapmak zorundadır. Ya nişanlısını, ya da yeni bulduğu “kardeşini” seçecektir


Ekleyen: OceanGirL
Yapım:2006 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Michelle Danner
Senaryo:Richard Vetere
Yapımcı:Alexandra Guarnieri, Michelle Danner
Görüntü Yönetmeni:Jens Sturup
Müzik:Shark
Süre:1 saat 30 dk
Konusu:Artie, çok sevdiği karısının ölümünden sonra, kendini dış dünyaya kapatmıştır. Arkadaşları onu hayata döndürmekte kararlıdırlar. Bunun için Artie’yi bir bayanla tanıştırma planı yaparlar…


EKleyen : OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:6.3/10
IMDB Puanı:7.0/10
Yapım:2007 ~ ABD, Çin, HongKong
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Kern Konwiser, David Ren
Senaryo:David Ren
Yapımcı:Michael Gleissner, Kip Konwiser, Stephanie Kwong
Görüntü Yönetmeni:Alexander Buono
Müzik:David Kitay
Süre:1 saat 46 dk
Konusu: Los Angeles’da yaşayan Asya asıllı Amerika’lı bir aktörün anneannesinin ölümü üzerine kendisine miras kalan evi görmek için gittigi Shanghai’da kendi köklerini ve özünü yeniden sorgulamasını konu alan keyifli bir film.

Devrim Arabaları

Gönderen Erselm 0 Yorum


Yönetmen : Tolga Örnek
Oyuncular : Taner Birsel , Halit Ergenç , Vahide Gördüm , Selçuk Yöntem , Uğur Polat , Serhat Tutumluer ,Onur Ünsal
Yapım Yılı : 2008
Filmin Türü : Türk Sineması
Filmin Süresi : 121 Dakika
Türkiye Vizyon Tarihi : 1 Mayıs 2009
IMDB 8,5
Filmin Konusu :1961 yılında Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel, yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiğini açıklar. Hemen işe girişen 23 mühendisin önünde bu otomobili yapmak için Cumhuriyet Bayramı’ na kadar yalnızca 130 gün vardır.“Devrim” adı verilecek olan bu arabayı üretmek için 23 mühendis, kariyerlerini ve aile hayatlarını riske atarak zamanla, yoklukla, politikayla, karşılarına çıkan sayısız engelle baş etmek zorunda kalırlar.“Benzini bitti diye yolda kalan araba” etiketiyle unutulan “Devrim”in hikayesinin bilinen ve bilinmeyenlerinin anlatılacağı “Devrim Arabaları” filminin senaryosunu, Murat Dişli ve Tolga Örnek 2 yıllık bir araştırma sonucunda oluşturmuşlar.
Ekleyen : OceanGirL

Havar Filmini Full izle

Gönderen Erselm 0 Yorum


Ekleyen : OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:6.3/10
Yapım:Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Mehmet Güleryüz
Senaryo:Feza Sınar
Görüntü Yönetmeni:Sadık İncesu
Dağıtım:Tiglon
Süre:1 saat 20 dk
Gösterim Tarihi: 20 Şubat 2009 (Türkiye)
Konusu:Çevrede dönen dedikodular yüzünden bir genç kızın babasıyla arasında gelişen kurban-cellat ilişkisinin serüveni.
Projenin özelliği ise sürekli “namus cinayeti” ve “genç kız” intiharları ilişkisiyle Türkiye’nin gündemine gelen Batman ve civarındaki yerli halkın projede oyuncu olarak yer alması.
Böylece intiharlarıyla gündeme gelen Batman”lı genç kızlar kamera karşısında yer alıyorlar. Yönetmen bu idealini gerçekleştirmek için defalarca yöreye gidip gelmiş.


Puanı:7.1/10
IMDB Puanı:6.5/10
Yapım:2008 ~ Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Aydın Bulut
Senaryo:Serkan Turhan, Aydın Bulut
Yapımcı:Aydın Bulut
Görüntü Yönetmeni:Tolga Çetin
Müzik:Cem Yıldız
Dağıtım:Medyavizyon
Süre:1 saat 35 dk
Gösterim Tarihi: 24 Nisan 2009 (Türkiye)
Konusu:Çöplerin içinde bulunan bir ceset. İstanbul Gazi mahallesinde işlenmiş bir cinayet. Öldürülen gencin ağabeyi güneydoğuda yaptığı askerliğini yeni bitirmiş, geri dönmekte. Kardeşinin katilini bulmak için harekete geçtiğinde cevaplanması zor sorularla dolu bir başka savaşın içine sürüklenmektedir. Gerçeğin arayışı içinde iz sürerken, kaybedilen şeyin sadece kendi kardeşinin hayatı olmadığını görecektir.



Hz.Yusuf Belgeseli
Açıklama : Hz.Yusuf un Hayatının Filmi Ve Belgeseli indirmeden izle,Hz.Yusuf un Hayatının Filmi Ve Belgeseli indirmeden izle
Hz.Yusuf Belgeseli
İzlenme : 38 | Puan : 3.7
Süre: | Tarih : 12.11.2009
Etiketler : Hz.Yusuf un Hayatının Filmi Ve Belgeseli indirmeden izle

BinFilm.com sitemizde Hz.Yusuf un Hayatının Filmi Ve Belgeseli indirmeden izle filmini izliyorsunuz.
Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill - izle gibi diğer filmleri de izlemenizi tavsiye ederiz.

Hz.Yusuf un Hayatının belgeseli yabancı versiyon

Hz.Yusuf un Hayatının Belgeseli Türk yerli versiyon film sinema

Gökten 3 Elma Düştü

Gönderen Erselm 0 Yorum


Yönetmen : Raşit Çelikezer
Senaryo Yazarı : Raşit Çelikezer
Tür : Dram
Ülke : Türkiye
Süre : 119 dk.

Gökten 3 elma düştü filminin konusu:Küçük çapta bir hırsız olan genç Ali (İsmail Hacıoğlu) evden kaçmıştır. Annesinden ve ender gördüğü babasından… Nasıl karşılanacağını bilmeden İstanbul’daki daha önce hiç görmediği dedesine doğru garip bir yolculuğa çıkar…

Ali’nin dedesi emekli asker Recep (Köksal Engür), tek başına askeri disiplin içinde yaşayan huysuz bir ihtiyardır. Karısını üç yıl önce kaybetmiş ve onay vermediği bir evlilik yapmış kızı Yıldız’la da yaklaşık yirmi yıldır görüşmüyordur. Recep’in tüm saatleri hemen her gün aynı geçiyordur artık. Ta ki küçük torunu Ali çıkıp gelene kadar…

Recep’in üst kat komşusu Nilgün (Bennu Yıldırımlar) ise; Yalnız yaşayan, orta yaşlarda, üniversite mezunu, asi, modern bir fahişe’dir. Nilgün ile Recep sürekli tartışırlar. Çünkü Recep onun fahişe olduğunu biliyor ve onu apartmandan atmak istiyordur.

Recep’in kızı Yıldız’ın eve gelip onunla yüzleştiği; Ali’nin kokain borcu yüzünden rehin tutulduğu yerden kurtulup eve nasıl gireceğini düşündüğü; Ve Nilgün’ün bir müşterisinin yaşattığı bunalımla intihar aşamasına geldiği o gece, oturdukları apartmanın çatısında bir araya gelirler…

Onlar artık geri dönülemez bir birlikteliğin içindedirler. Üçü de yaşam hakkında düşünülenlerin gerçekle uyuşmadığını anlar. Her şey ‘aile’ içinde çözümlenmiştir o gece. Birini öldürmüşlerdir…iyi seyirler…
[tab:BÖLÜM 1]

[tab:BÖLÜM 2]

[tab:BÖLÜM 3]

[tab:BÖLÜM 4]

[tab:BÖLÜM 5]
[tab:END]


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 12 Mart 2009
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan
Müzik : Mahsun Kırmızıgül , Yıldıray Gürgen
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular : Ali Sürmeli , Altan Erkekli , Ali Tutal , Alper Kul , Buğra Gülsoy , Cem Aksakal , Cemal Toktaş , Cezmi Baskın , Cihat Tamer , Demet Evgar , Deniz Oral , Emre Kınay , Erol Demiröz , Erol Günaydın , Gülhan Tekin , Hande Subaşı , Itır Esen , Kamil Sönmez , Macit Sonkan , Mahsun Kırmızıgül , Menderes Samancılar , Murat Ünalmış , Nurseli İdiz , Sarp Apak , Şerif Sezer , Ümit Okur , Yıldız Kültür , Yiğit Özşener , Zafer Ergin , Aleyna Kala , Aslıhan Kapanşahin , Cansu Aktay , Edanur Eker , Elenur Eker , Serhat Çağlayan , Tuğse Gökhan
Konusu:Mahsun Kırmızıgül’ün ikinci yönetmenlik denemesi Güneşi Gördüm, kalabalık bir ailenin filmi. Askerin emriyle köylerini boşaltan ve bir kısmı İstanbul’da şansını denerken diğerleri de umudu Norveç’e kaçmakta arayan bir aile bu. Beş kız çocuğun ardından istediği oğla sahip olan Ramo, bir oğlu askere giderken diğeri dağa çıkmış Davut, sert mizaçlı Mamo ve onun kendini hep kız gibi hissetmiş erkek kardeşi Kadri filmin merkezinde yer alıyorlar. Yine çok fazla öykü anlatıyor Kırmızıgül bize. Ama bu kez eklektik durmuyor öyküleri; hepsi bir çatı altında, aynı tema etrafında toplanıyor.
Ekleyen : OceanGirL


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)
Konusu:Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi.
Genç kız ve arkadaşları kolejli, genç kızın aşık olduğu çocuk ise bir devlet lisesi öğrencisidir ve bu eksende taraflar devamlı çatışma halindedir. Yaşanan bu çatışmaların yanısıra, gençlerin aşkına engel aile faktörü vardır.
İlk Türk gençlik-dram filmi olan Ayakta Kal, zaman zaman güldürürken zaman zaman ağlatmayı hedefliyor.
Ekleyen : OceanGirL


@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video

@ Yahoo! Video


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Yönetmen : Ferzan Özpetek
Senaryo : Sandro Petraglia , Ferzan Özpetek , Melania Gaia Mazzucco (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Fabio Zamarion
Yapım : 2008, İtalya , 105 dk.
Oyuncular Isabella Ferrari (Emma) , Valerio Mastandrea (Antonio) , Valerio Binasco (Elio Fioravanti) , Nicole Grimaudo (Maja) , Federico Costantini (Aris) , Stefania Sandrelli (Adriana)
Konusu:Un Giorno Perfetto, 24 saat içinde gelişen farklı yaşamların farklı sorunlarını ve mutluluklarını ele alıyor. Filmde merhamet, alay, vahşet, aşk, ayrılık hikayeleri işlenmiş.
İtalya’da hatta tüm dünyada çok ses getiren Melania Gaia Mazzucco’nun kitabını Ferzan Özpetek beyazperdeye taşıyor. Ferzan Özpetek dünyanın en eski film festivali olan Venedik Film Festivalinde, Altın Aslan için iddalı olduklarını belirtti.
IMDb:6.7
Ekleyen :OceanGirL


aşk bir hayal dizisini izle, aşk bir hayal , aşk bir hayal 10. bölüm , aşk bir hayal dizisinin gelecek haftaki izle, 29.11.20010, 29 kasım, aşk bir hayal dizi , aşk bir hayal fragman müziği dinle, bölüm 10 aşk bir hayal dizisinin nı izle, aşk bir hayal altıncı bölüm , aşk bir hayal canlı fragman, aşk bir hayal nın online full izle, tek parça izle



kül ve ateş dizisinin 10.bölüm , kül ve ateş 10.bölüm izle, kül ve ateş 10.bölüm seyret, kül ve ateş izle, yeni dizi seyret, kül ve ateş, kül ve ateş yeni dizi, kül ve ateş online izle, kül ve ateş dizisi izle, kül ve ateş star izle, kül ve ateş seyret star, kül ve ateş 10.bölüm full izle, kül ve ateş 10.bölüm , star tv kül ve ateş 29 kasım, kül ve ateş 29.11.010 star da, külveateş



arka sıradakiler 29.11.09, arka sıradakiler izle, arka sıradakiler 93. bölüm izle, arka sıradakiler dizisi yeni bölüm seyret, arka sıradakiler 29 kasım , arka sıradakiler 29.11.2009 full canlı seyret, arka sıradakiler bölüm 93, arka sıradakiler 93.bölüm izle, arka sıradakiler 29 kasım

fox canlı izle, arka sıradakiler son bölüm canlı online izle, indirmeden seyret, arka sıradakiler 93. bölüm


es es dizisi fragmani izle, es es 13. bolum fragmani 29 kasım 2009, 29.11.2009, es es dizisi canlı izle, es es dizisi son bölüm , es es yeni bölüm , es es dizisi full canlı online 13. bölüm seyret, es es dizisi 13. bölüm atv izle, atv canlı seyret, atv es es dizisini full izlet,tek parça izle


Komedi / Aksiyon / Macera / Polisiye
Michael Negrin
15 Ağustos 20082008, Almanya / ABD
97 Dk ..
Antonio Banderas, Meg Ryan, Enrico Colantoni, Selma Blair, Aki Avni, Colin Hanks, Gary Grubbs, Marco St. John, Eli Danker, Johnny Martin, Julie Lott, Kip Cummings, Ted Ferguson, Thomas Joseph Adams, Tom Adams, Austin Barton, Barry Barton, Hannah Barton, John T. Billingsley, Dan Braverman, Dodie Brown, Edrick Browne, Michael **rnes, Andrei Constantinescu, John F. Daniel, Amber Dawn, Brad Dison, Corey Flaspoehler, Melonye Grant, Heidi Jo Markel, Chuck Vail, Rodney Hill Jr., Rebecca Holloway, Deborah R. Jones, Richard F Law, Tarri Markell, Eric Kelly Mcfarland, Brooke Newton, Cynthia Riser, Amanda Weisner, Erika Perez, Van White, Jerry D. Funderburk, Dale Beasley, Brent Weisner, Bill Stinchcomb, Will Steed, Kwane Spinks, Derrick R. Smith, Raleigh L. Shelton II, Rocco Savastano

KONU==>

Henry (Colin Hanks) 2 sene yurtdışında gizli bir FBI görevinde çalıştıktan sonra yaşadığı yer olan Shreveport, Louisiana�ya geri döner. Henry�nin yokluğunda, bir zamanlar şişman ve mutsuz bir kadın olan annesi Marty (Meg Ryan) kendini yeniden yaratarak kilolarında kurtulmuş, ince çekici ve hayat dolu bir kadın olmuştur. Etrafındaki tüm erkekler Marty�e ilgi duymaktadır vede bu ilgiden Marty çok memnundur, keyfini sürmektedir. Henry annesinin bu yeni halini nasıl idare edeceğini bilememektedir ama nişanlısı, Emily (Selma Blair) ise Marty�nin bu durumu ile çok eğlenmektedir. Marty�nin uygunsuz davranışlarını Emily sonuna kadar desteklemektedir ancak Henry bu durumu asla kabullenemez.

Tommy (Antonio Banderas) ve 2 Avrupalı ortağı Niko (Tom Adams) ve Jean-Yves (Eli Danker), Benini�nin meşhur heykeli olan �Anne ve Çocuk�u müze�den çalmaya niyetlidirler. Beklenmedik bir anda karşısında seksi ve güzel Marty ortaya çıkınca, Tommy birazcık eğlence için ona vakit ayırmaya karar verir. Hırsızlık planları yaparken Marty�e de aşık oldur ve olaylar iyice karışmaya başlar.

FBI Büro Şefi John Conrad (Keith David) Henry�e yeni görevini tanımladığında, takip etmesi gereken uluslararası hırsızın aslında annesin sevgilisi olduğunu anlar fakat bunu annesine açıklayamaz. Bu durumda Henry annesini de takibe almış olur, görüşmelerini dinlemeye alır�en zor olanı ise annesinin romantik anlarında onları diğer FBI ajanları ile birlikte onu dinliyor olmasıdır ..
























IMDB : 8,2
Yönetmen:David Soren
Yapım Yılı:2009
Ülke: Amerika
Tür:Animasyon
Merry Madagascar (2009) - When Santa and his sleigh unexpectedly crash-land on the island, giving Santa a really bad case of amnesia. So it falls to Alex, Marty, Melman and Gloria to deliver the presents in order to save Christmas. And it doesn't hurt that Santa's Sleigh just might be able to make a trip to New York City, so they can finally return to their beloved home (Which is actually a zoo).

ALTERNATİF TEK LİNK 1

ALTERNATİF TEK LİNK 2

firma ekle
    dizi izleYapım © 2009 www.izleseydin.com Tüm hakları saklıdır. İletişim & Reklam : Sexuality.killed@hotmail.com Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Sexuality.killed@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Sitemizde yer alan videolar google,yahoo,movshare ,video google vb video sitelerinde barındırılmaktadır...>